tisdag 29 september 2009

Skrivpuff - om välgörenhet

Jag skulle behöva er välgörenhet idag... Jag har tappat min kreativitet! Jag tar tacksamt emot alla bidrag. Valfri mängd och form.

5 kommentarer:

  1. Känner lite samma som du, tyvärr :-(. Kanske inte blir någon text idag. Får trösta mig med att jag håller på med en novell som jag ska ha med till skrivarkursen ikväll. Den handlar om vällust. Det är väl välgörande!

    SvaraRadera
  2. Här får du några stödord att utgå från
    bläddrade, elak, potatis, stolt, sedlar

    SvaraRadera
  3. Har också tappat min lust och kreativitet nånstans, vill helst bara gå i ide just nu...så tyvärr kan jag inte, hur gärna jag än vill, bidra med nån som helst välgörenhet. Men vi kommer igen!!

    SvaraRadera
  4. Alltid när jag fastnar, vare sig det gäller skrivande, motion, arbete eller vad som helst är lösenordet, bara gör det. Tänk inte, bara skriv, börja med en mening och låt den leda dig vart som helst. Även om den inte passar på puffen kan den alltid sparas till ett annat tillfälle. Ibland överraskar man sig själv genom att skriva sådant man i vanliga fall inte får ur sig, bara för att man tänker för mycket innan. Skriv något du aldrig skulle kunna tänka dig att skriva, en porrnovell, ett bestialiskt mord med massor av detaljer, frossa i dina egna rädslor och sådant som gör dig generad. Bara ett par tips.

    SvaraRadera
  5. Tack så mycket för era kommentarer och tips! Skönt att känna att man inte är ensam om en svikande motivation. Antar att det är så det kommer att vara, att det går upp och ner.

    SvaraRadera